mandag 19. desember 2011

Annie og hennes Micke..


Dette er Annie og hennes kjæreste Micke. Hun er min aller bestevenn og gudmor til Lukas.

Vi møttes på bar, Blue Note het den og hun jobbet der som bartender. Jeg jobbet på den tid som kokkelærling på Hotel Continental og skulle en kveld(som alle andre kvelder etter endt sen vakt) drikke øl med mine kolleger. Kort historie lang; en øl for mye ble bestilt på min regning, hun ble irritert og jeg syntes hun var litt vel bitchy... :p Dager gikk, dager kom..jeg skulle ta en kaffe før jobb da Annie spurte hvorfor jeg hadde en thai tattovering i nakken? - Jeg er halvt thai og det er mitt navn Sirinapa- på thai, svarte jeg. - Jaha, jag är ochså halv thai... der var isen brutt og vi har vært venner siden.. pga en tattovering.. så da var det ikke så dumt med en thai tattis i nakken allikevel da jeg fikk en venn for livet?

Hun bor ihvertfall nå i norrland, det ligger  i sverige. De har akkurat kjøpt hus! Så glad på deres vegne, skulle mest ønske jeg kunne være der å hjelpe til innredning(SHOPPING!!!!) og flytting ol...
Rart at vi begge har blitt voksne, når for 6 år siden(ca) hadde vi drømmer om New York, sex and the city og leve livet i det fri helt udødlige, for så å ende opp med hver vår frosk, hus, barn og bekymringer.. Livet. Er ganske fornøyd at jeg har delt mine beste år med Annie ihvertfall og mange år skal komme om vi bare får ut fingeren å besøkt hverandre oftere!
Nå skal jeg google litt interiør å late som jeg er på shopping med Annie- som i gamle dager med en kopp cortado i hånden- og praten ligger løst om alt mellom jord og universets ende.. Savner deg..

1 kommentar:

  1. åhh, finaste inlägget med dem styggaste bilderna :) hahaha
    I <3 YOU

    SvarSlett